***       Водещите вечерни новини       на 14 декември 

...
   ***   
   Водещите вечерни новини   
   на 14 декември 
Коментари Харесай

Водещите новини! Иванчева в една килия с акушерката Емилия. Папата призова: Харчете по-малко на Коледа, изпратете спестеното на украинците


   ***   

   Водещите вечерни новини   
   на 14 декември   

 

„ …по стичане на събитията станала съкилийничка на друга известна подсъдима - акушерката Емилия Ковачева, която получи 18 година затвор за опита за ликвидиране на бебето Никол “.

***

Всичко прерасна в едно ясно известие, че това държавно управление се прави, с цел да се вкара Петков в пандиза. Така внезапно се понижиха възможностите на този кабинет ".

ГЕРБ се самозатваря в изолираност, уточни още Дайнов: „ Едно е да се залепи за третия мандат и да има облика на рационална и национално виновна партия, друго е да твърди, че който не е склонен с тях, ще лежи в пандиза. ГЕРБ през днешния ден се обесиха “.

Политологът изясни, че постоянно е бил срещу персонификацията в българската политика. Представените претенденти за министри пък дефинира като „ политици втора ръка от близкото минало “.

***

Кенет Мъртън е одобрен от американския Сенат да бъде идващият дипломат на Съединени американски щати в България. Това оповестиха от американското посолство у нас на страницата си във Facebook. 

Утвърденият за дипломат Мъртън е високоуважаван посланик с 35-годишен опит в Дипломатическата работа. Неговото предопределение демонстрира стратегическото значение, което Съединените щати отдават на партньорството си с България, показват още от посолството.

***

„ Когато погледнем към държавното управление на господин Габровски като състав – той има доста положителни специалисти, като стратегия има значими цели, само че липсва политическата физиономия. На процедура това държавно управление се явява медиатор сред ГЕРБ и българските жители. Не е в този момент моментът да виждаме медиатори – хората желаят ясна политическа отговорност “.

***

***

Салиф Тефик е от кърджалийския кв. " Боровица " и от 10 години живеел със брачната половинка си в Австрия. Мъжът е решил да се прибере в родния си дом, с цел да види родителите си. Съпругата му останала в Австрия.

***

Учебниците за всички възпитаници до 12-и клас да бъдат безвъзмездни. Това взеха решение депутатите на първо четене. Предложението бе признато единомислещо със 178 гласа " за ".

В момента безвъзмездни учебници има единствено за най-малките възпитаници.

***

Най-голямата мрежа и, схваща се… има хванат българин

***

Как наподобяват милион и половина евро в пачки.

„ Според юриста на Кайли в Гърция Михалис Димитракопулос тя ще изиска отсрочване до идващия вторник. Тя отхвърля всички обвинявания, които й се приписват, твърди, че парите, открити в дома й и в куфара на татко й, са на брачна половинка й, тя самата не е знаела за съществуването им и когато ги е намерила, го е помолила да ги вземе незабавно и да ги върне “.

***

Папа Франциск прикани през днешния ден хората да харчат по-малко за коледните празненства и за дарове тази година и да изпратят останалото на украинците, с цел да им оказват помощ да преживеят глада и студа през зимата, заяви Ройтерс.

***

„ Ние не можем да чакаме края на войната, с цел да надигнем пред съда тези, които са провокирали тази война. 

Ние би трябвало също по този начин да предотвратим повтарянето на сходна експанзия ", съобщи Зеленски, който приказва посредством видеоконферентна връзка пред Европейския парламент, където през днешния ден се състоя церемонията по отсъждане на оценката. 

По-рано през годината Екологичен потенциал присъди оценката на украинския народ.

***

 
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР